This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Articole Actiune de constientizare asupra biodiversitatii la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali"

Actiune de constientizare asupra biodiversitatii la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali"

Data de publicare 14/06/2010
Contributor Dorin Pop
Acoperire geografică Romania, Bucharest
Cuvinte cheie biodiversitate, Cunoaşterea biodiversităţii
Sursă Asociatia CERDAC

În data de 4 iunie 2010, Asociaţia CERDAC a organizat o acţiune de conştientizare asupra necesităţii conservării biodiversităţii, la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" din Bucureşti, la ora de biologie a clasei a 8-a.

 Acţiunea a constat într-o prezentare despre biodiversitate şi despre necesitatea conservării acesteia, în prezentarea unui scurt clip video despre activităţile din teren ale Asociaţiei şi într-un concurs de desene având ca temă biodiversitatea. Au fost acordate în cadrul concursului de desen diplome de participare şi brelocuri, cu felurite specii de animale, şi o diplomă de câştigător, împreună cu un premiu-surpriză - un aparat foto.

Cei cincisprezece elevi ai clasei a 8-a au participat activ la prezentarea despre biodiversitate susţinută de preşedintele Asociaţiei, Dorin Pop. În privinţa desenelor, elevii i-au pus în dificultate pe membrii Asociaţiei, departajarea câştigătorului fiind dificilă, datorită atât tehnicii deosebite de desen, în anumite cazuri, cât şi a concepţiei foarte sugestive şi originale în alte cazuri.

Acţiunea deschide campania de conştientizare asupra biodiversităţii ce va fi desfăşurată de Asociaţia CERDAC de-a lungul anului 2010, declarat an internaţional al biodiversităţii.

Fotografii de la acest eveniment pot fi vizualizate la secţiunea "Fotografii".