This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News Lansare proiect bike-sharing

Trei centre noi de închiriat gratis biciclete, inaugurate duminică în Capitală

http://www.realitatea.net/trei-centre-noi-de-inchiriat-gratis-biciclete--inaugurate-duminica-in-capitala_712786.html

  sursa: REALITATEA.NET

 

 

 

Concerned URL http://www.realitatea.net/trei-centre-noi-de-inchiriat-gratis-biciclete--inaugurate-duminica-in-capitala_712786.html
Source REALITATEA.NET
Release date 12/05/2010
Contributor Petruta Ghica
Geographical coverage Romania
Keywords proiect de bike-sharing

Asociaţia Green Revolution şi Raiffeisen Bank au lansat duminică cel mai mare proiect de bike-sharing din România, “I’Velo”.

 sursa: REALITATEA.NET

La eveniment au fost prezenţi Steven van Groningen, preşedintele Raiffeisen Bank, Raluca Fişer, preşedinte Green Revolution, Nicolae Idu, şeful reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti şi Radu Popa, directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement.

“Este un proiect foarte frumos. Dacă am merge mai mult cu bicicleta am avea un oraş mai puţin poluat şi mai mult loc. Şi angajaţii noştri se bucură de bicicletele pe care le-am pus la dispoziţie şi îi încurajăm să vină cu ele la serviciu. Sperăm că prin acest proiect bucureştenii să vadă ce plăcut e să meargă cu bicicleta şi să o folosească mai des”, a declarat Steven van Groningen, Preşedinte Raiffeisen Bank.

“I’Velo este proiectul de bază pentru ideile dezvoltate de Asociaţia Green Revolution în ceea ce priveşte alternativa la modalităţile de transport actual, dar şi pentru o viaţă cât mai sănătoasă, în care să facem cât mai multă mişcare”, a spus, la randul sau, Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Turul ciclist al parcului a fost condus de unul dintre cei mai mari sportivi ai României, Ivan Patzaichin. “Mersul pe bicicletă este un sport frumos şi poate fi practicat de oricine. E păcat să nu o facem mai des. Nu e sportul meu, dar ploaia apropie sporturile”, a glumit acesta înainte de a da startul turului.

 

Please note that this information has expired.